Xhorxhia

Foto: ShutterstockUnë nuk fle Xhorxhia
Unë hedh heshta në natë Xhorxhia
Unë pres Xhorxhia
Dhe mendoj Xhorxhia
Zjarri është si dëbora Xhorxhia
Nata është fqinja ime Xhorxhia
I dëgjoj zhurmat të gjitha pa asnjë përjashtim Xhorxhia
E shoh tymin që ngjitet e që zhbëhet Xhorxhia
Eci me çapat e ujkut në hije Xhorxhia
Vrapoj dhe ja ku është një rrugë periferike Xhorxhia
Ja ku është qyteti që është i njëjti
Dhe që unë nuk e kam njohur më parë Xhorxhia
Nxitoj dhe kjo është era Xhorxhia
Dhe të ftohtit, heshtja dhe frika Xhorxhia
Unë iki Xhorxhia
Unë vrapoj Xhorxhia
Retë janë të ulta e do bien Xhorxhia
Unë hap krahët Xhorxhia
Nuk i mbyll sytë Xhorxhia
Të thërras Xhorxhia
Qaj Xhorxhia
Të thërras Xhorxhia
Të thërras ty Xhorxhia
A do vish Xhorxhia
Shpejt Xhorxhia
Xhorxhia Xhorxhia Xhorxhia
Unë nuk fle Xhorxhia
Të pres ty
Xhorxhia.