Vizitë në Kopshtin Zoologjik në Cyrih
Agjenda e qytetit të Cyrihut për 4 gushtin: Vizitë në Kopshtin Zoologjik

Mirë se vini në botën magjepse të kafshëve! Vizitorët mund ta vëzhgojnë elefantin e posa lindur të gjinisë femërore apo të shikojnë se si ushqehen pinguinët dhe fokat. Çdo ditë 09:00-18:00. Hyrja për të rriturit me KulturLegi CHF 13.- (në vend të CHF 26.-), fëmijët deri në 6 vjeç, falas. Çdo të hënë me letërnjoftim N, hyrja CHF 6.-.

Zoo Zürich. Zürichbergstrasse 221. Tram 6 Öse Bus 39 deri në «Zoo».

http://www.zoo.chAgjenda e qytetit të Cyrihut për 4 gushtin: Vizitë në Kopshtin Zoologjik

Mirë se vini në botën magjepse të kafshëve! Vizitorët mund ta vëzhgojnë elefantin e posa lindur të gjinisë femërore apo të shikojnë se si ushqehen pinguinët dhe fokat. Çdo ditë 09:00-18:00. Hyrja për të rriturit me KulturLegi CHF 13.- (në vend të CHF 26.-), fëmijët deri në 6 vjeç, falas. Çdo të hënë me letërnjoftim N, hyrja CHF 6.-.

Zoo Zürich. Zürichbergstrasse 221. Tram 6 Öse Bus 39 deri në «Zoo».

http://www.zoo.ch