Vetëvendosje me dronin «Jo Zajednica»

Vetëvendosje fitoren e Shqipërisë e ka festuar me lëshimin e dronit «Jo Zajednica».
Droni i «Shqipërisë Etnike», ishte lëshuar më 14 tetor 2014 në ndeshjet ndërmjet Serbisë dhe Shqipërisë të zhvilluar në Beograd, shkruan Koha.net.

Kurse tani përdoret edhe në shenjë proteste nga ana e Vetëvendosjes, të cilët e kanë lëshuar dronin «Jo Zajednica» në Prishtinë.