Ushtria e Zvicrës servon në të ardhmen vëtëm mish nga Zvicra
Pasi një ushtar zviceran u ankua se mishi i pulës që hante ishte nga Hungaria, pas kësaj ankese udhëheqsit e ushtrisë vendosen që tani e tutje ushtarët zviceran do të hanë vetëm mish vendorë. Edhe pse kjo do i kushtojë  ushtrisë më shumë, vendimi për produkte vendore do të hyjë në fuqi në fillim të vitit 2015. Këtë vendim të ushtrisë e kanë përkrahur edhe  organizatat për mbrojtjen e kafshëve.« Ky vendim është për tu marrë si shembull dhe kërkoj nga institucionet Federative që në të gjitha kuzhinat e institucioneve shtetërore të përdoren produketet vendore» thotë zëdhënësja e organizatës për mbrojtjen e kafshëve, Helen Sandmeier. / bk.

Pasi një ushtar zviceran u ankua se mishi i pulës që hante ishte nga Hungaria, pas kësaj ankese udhëheqsit e ushtrisë vendosen që tani e tutje ushtarët zviceran do të hanë vetëm mish vendorë. Edhe pse kjo do i kushtojë  ushtrisë më shumë, vendimi për produkte vendore do të hyjë në fuqi në fillim të vitit 2015. Këtë vendim të ushtrisë e kanë përkrahur edhe  organizatat për mbrojtjen e kafshëve.« Ky vendim është për tu marrë si shembull dhe kërkoj nga institucionet Federative që në të gjitha kuzhinat e institucioneve shtetërore të përdoren produketet vendore» thotë zëdhënësja e organizatës për mbrojtjen e kafshëve, Helen Sandmeier. / bk.