Tifozët shqiptarë dhe serbë u përleshën pas ndeshjes në Austri [video]

Pas ndeshjes së zjarrtë Shqipëri – Serbia, në një stacion treni në Austri janë përleshur dy grupe tifozësh
Në video shihet qartë se si përleshen mes vete tifozët e të dy anëve nga mllefi i ndeshjes, e cila përfundoi në favor të serbëve me rezultat 0:2, transmeton Koha.net.

Në video mund të dëgjohen fjalë nga dy gjuhët, shqipe dhe serbe.

https://www.facebook.com/portalikohanet/videos/vb.121364578053756/406277132895831/?type=2&theater