Thaçi takon dy nobeliste të Paqes

Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi ka takuar dy gratë paqes në botë, Dr. Ebadi nga Irani dhe znj. Karman nga Jemeni që janë nobelistet, transmeton Koha.net.
Për këtë takim Thaçi ka njoftuar përmes Facebookut:
Takova dy gratë e njohura të paqes në botë, Dr. Ebadi nga Irani dhe znj. Karman nga Jemeni që janë Nobelistet e famshme që na nderuan me pjesëmarrje në konferencën ndërfetare. Kosova mëson nga eksperienca e tyre por edhe ne ofrojmë Kosovën si platformë të dialogut dhe paqes në botë.