Suspendohen drejtoresha e shkollës «Emin Duraku» dhe një mësimdhënës

Komuna e Shtimes ka suspenduar nga puna drejtoreshën e shkollës së mesme të ulët (SHMU) «Emin Duraku» në Shtime A.S. dhe një mësimdhënës në këtë shkollë B.D, për të cilët dyshohet se pak ditë më parë kanë kryer vepër seksuale brenda objektit të shkollës, shkruan sot Koha Ditore.
Drejtoria e Arsimit e Shtimes ka suspenduar dy të dyshuarit për një masë të përkohshme tremujore, përderisa gjykata të marrë një vendim të drejtë.