Stoltenberg: Moment kritik, rusët terrorizmi…

Sekretari Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg ka deklaruar se samiti në prag i Aleancës ushtarake veri-atlantike mbahet në «momentin kritik».
Ai ka shtuar Aleanca po përballet me qasjen agresive ruse dhe rreziqet nga terrorizmi e sfidat tjera, njofton AP, transmeton Koha.net.
Ai i bëri këto komente pas takimit me ministrin polak të Mbrojtjes Antoni o Maçereviç .

Samiti mbahet më 8 e 9 korrik dh në të do të vendoset sa trup do të vendosen në Lindje të Evropës.