Spektakël teatral 14 – 31.08. 2014
 Agjenda e Cyrihut për 14 gusht

Grupe teatrale dhe grupe valltarësh nga e gjithë bota tregojnë krijimtari të shumta në vende të ndryshme në Cyrih. Me KulturLegi, të gjitha hyrjet për shfaqje kushtojnë CHF 10.- më e lirë. Programi, adresat dhe çmimet: www.theaterspektakel.ch. Në Landiwiese qëndron edhe një skenë e hapur («Zentral»), ku artistët e rrugës paraqesin artin e tyre. Shfaqje të përditshme. Hyrja falas për Landiwiese.
Landiwiese. S8/S24 Öse Tram 7 drei «Bahnhof Wollishofen» oder Bus 161/165 drei «Landiwiese».

maps Agjenda e Cyrihut për 14 gusht

Grupe teatrale dhe grupe valltarësh nga e gjithë bota tregojnë krijimtari të shumta në vende të ndryshme në Cyrih. Me KulturLegi, të gjitha hyrjet për shfaqje kushtojnë CHF 10.- më e lirë. Programi, adresat dhe çmimet: www.theaterspektakel.ch. Në Landiwiese qëndron edhe një skenë e hapur («Zentral»), ku artistët e rrugës paraqesin artin e tyre. Shfaqje të përditshme. Hyrja falas për Landiwiese.
Landiwiese. S8/S24 Öse Tram 7 drei «Bahnhof Wollishofen» oder Bus 161/165 drei «Landiwiese».

maps