Si mund të ndihmoni të prekurit nga tërmeti në Shqipëri?
51 të vdekur, qindra të lënduar rëndë e lehtë, mijëra njerëz të pastrehë dhe të vendosur në vendbanime të përkohshme – ky është bilanci tragjik i tërmetit në Shqipëri. Për të zbutur sado pak dhimbjet dhe hallet e viktimave të tërmetit, Qeveria e Republikës së Shqipërisë përmes webfaqes:

https://e-albania.al/dhuro/

ofron të gjitha të dhënat e domosdoshme për të dhuruar ndihmë financiare apo kontribute të tjera.