Shtimja evidencon 75 për qind të ndërtimeve pa leje

Shtime, 7 tetor – Në Shtime, sipas pohimeve të zyrtarëve komunalë, janë evidencuar 75 për qind e ndërtimeve pa leje.
Por, opozita shtimjane ka kërkuar nga pushteti lokal që të mos legalizojë asnjë nga ndërtimet pa leje që janë kryer në prona publike dhe në prona të uzurpuara, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo kërkesë është adresuar drejt pushtetit lokal për faktin se opozita po dyshon se në rreth 30 për qind të ndërtimeve pa leje ka të implikuar edhe zyrtarë komunalë.
Drejtori i Planifikimit dhe Urbanizmit, Mehdi Salihu, ka siguruar se procesi do të ndiqet sipas ligjshmërisë dhe kritereve