Shqiptarët ju ftojnë!      

Manifestim publik me rastin e 104-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit Kombëtar, më 28 Nëntor 1912
 

Të dielën, më 27. 11. 2016, nga ora 14:00

Hotel – Restaurant Winkelried • Landstrasse 36 • 5430 Wettingen

Për Festën Kombëtare Shqiptare

Me rastin e 104-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit Kombëtar, më 28 Nëntor 1912

PROGRAMI

15:00: «Panairi i shoqatave», ku me këndet e tyre do të prezantohen organizatat dhe subjektet e përfshira në organizim

15.30: Përshëndetja nga organizatorët dhe fjalë rasti nga përfaqësuesit diplomatikë të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, si dhe nga politikanë e personalitete zvicerane

16:30 Paraqitja e shoqatave kulturo-artistike: «Shota» dhe grupe të tjera

17:30: Koncert me muzikë popullore shqiptare

MODERIMI: SUELA JORGAQI

Specialitete ushqimore shqiptare dhe pije të ndryshme, me çmime të arsyeshme.

Shoqatat, organizatat dhe institucionet nga qyteti e Kantoni i Cyrihut me rrethinë, sikur edhe nga e gjithë Zvicra, janë të ftuara përzemërsisht.

Ato kanë mundësi t’i prezantojnë ofertat dhe shërbimet e tyre, si dhe të festojnë.

ORGANIZIMI DHE PERSONAT KONTAKTUES

  • Grupi i sindikalistëve shqiptarë «Aktivistët» nga «Unia» Zürich-Schaffhausen

Xhafer Sejdiu, [email protected], 076 675 77 62

Violeta Ruoss, [email protected], 079 778 77 93

  • SP-MigrantInnen Kanton Zürich, Françoise Bassand, franç[email protected], 079 934 54 77
  • Shkolla shqiptare e vallëzimit në Zvicër «Shota», Agron Bajrami, [email protected], 079 752 58 60
  • Shoqata «Parandalo», Valdete Hoti, [email protected], 076 419 11 10
  • Grupi i sindikalistëve shqiptarë Unia Aargau, Alajdin Rrahmani, [email protected], 076 564 00 33
  • Portali «dialogplus.ch», Kujtim Shabani, [email protected], 079 933 31 40
  • Grupi i vallëzimit «Rinia» Spreitenbach, Sherif Dakaj, [email protected], 076 456 74 76
  • Qendra Kulturore e Republikës së Kosovës, Shukrije Ramadani, [email protected], 076 564 01 38
  • Shoqata «Air Stars» Rapperswil, A. Haliti dhe L. Cakolli, [email protected], 079 796 35 79

shpallja