Shkencëtarja shqiptare në SHBA, Laura Mersini-Houghton, mban ligjëratë në ETH Zürich

Në ambientet e Shkollës së Lartë Politeknike, ETH Zürich, me 21 tetor 2016 fizikanja e njohur shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të mbajë një ligjëratë. Organizator i ngjarjes është «dialogplus» në Bashkëpunim me Shoqatën e Studentëve Shqiptarë në Universitetin e Cyrihut.
Prof. Laura Mersini-Houghton nga Departamenti i Fizikës dhe Astronomisë në Universitetin e Karolinës së Veriut Chapel-Hill, do të mbajë një ligjëratë në Shkollën e Lartë Politeknike, ETH Zürich.

Tema e ligjëratës është «Origjina e universit».

Data: 21.10. 2016

Koha: 18.30

Salla: ETH, HG E 5

Adresa: Rämistrasse 101, 8092 Zürich

Ligjërata do të mbahet në gjuhën angleze.

Një portret të prof. Laura Mersinit e gjeni këtu.

Organizator i ligjëratës është revista dhe portali «dialogplus» në bashkëpunim me Shoqatën e Studentëve Shqiptarë në Universitetin e Cyrihut.

flyer_de