SHBA-të përgjojnë edhe Serbinë
SHBA përgjojnë edhe Serbinë

Shteti serb është interesant për NSA-në, më së shumti për dy arsye, për shkak se ka probleme me islamin radikal dhe raporteve të ngushta me Rusinë, raporton Blic.

Sipas të përditshmes beogradase, kreu i shtetit serb nuk përgjohet për bisedat që kryen me zyrtarë vendas, por për bisedat ndërkombëtare . / bk.SHBA përgjojnë edhe Serbinë

Shteti serb është interesant për NSA-në, më së shumti për dy arsye, për shkak se ka probleme me islamin radikal dhe raporteve të ngushta me Rusinë, raporton Blic.

Sipas të përditshmes beogradase, kreu i shtetit serb nuk përgjohet për bisedat që kryen me zyrtarë vendas, por për bisedat ndërkombëtare . / bk.