Serbët i tmerron thirrja «UÇK,UÇK…» [video]

Teksa lojëtarët serbë futeshin brenda fushës në «Elbasan Arena», i gjithë publiku present i përcolli ata me thirrjet «UÇK,UÇK…».
Kjo sipas mediave serbe është bërë edhe gjatë tërë ditës në rrugët e Elbasanit, transmeton Koha.net.

Thirrjet për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës i ka tmerruar serbët dhe ata këtë e quajnë si «skandal i kriminelëve».

https://www.facebook.com/portalikohanet/videos/vb.121364578053756/406000426256835/?type=2&theater