Publikohen mijëra fotografi të astronautëve të Apollos

Mijëra fotografi të misionit të astronautëve të Apollos në hënë janë publikuar online.
Rreth 13 mijë fotografi nga arkiva e NASA-s të realizuar nga të gjitha misionet e Apollos mes viteve 1961 dhe 1972 i janë dhënë themeluesit të Arikivës së Projektit Apollo, Kipp Teague.

Kipp kishte lansuar galerinë në vitin 1999 por kishte kërkuar që të editonte disa fotografi të kaluarës në rezolucion më të lartë.

Për të parë të gjitha fotografitë, klikoni KËTU.