Prishtina teston sot alarmin

Komuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarët dhe institucionet vendore dhe ndërkombëtare se sot në ora 12:00, do të bëjë testimin e sistemit të alarmit publik.
Komuna thotë se sistemi do të jetë aktivitet i rregullt i Komunës në çdo të shtunë të parë të muajit vijues.

Shenja e sistemit të sirenave do të jetë tingull i njëtrajtshëm sirene, në kohë zgjatje prej 30 sekondave.