Policia e Kosovës në Elbasan për të ndihmuar kolegët shqiptarë

Në Elbasan janë vërejtur disa automjete me stemën e Policisë së Kosovës dhe thuhet se ata kanë shkuar në ndihmë të kolegëve nga Shqipëria, transmeton Koha.net.
Njësiti që është duke qëndruar në Shqipëri është ai special.