Përleshje me pushkë gjuetie, tre të plagosur në Zug të Zvicrës, mes tyre një kosovar
Të përfshirë në konflikt janë një kosovar i moshës 28-vjeçare, një rus 30-vjeçar dhe një zviceran 56-vjeçar.

Policia e kantonit të Zugut në Zvicrën qendrore ka njoftuar se të martën në fshatin Hagendorn ka ndodhur një ballafaqim me armë. Me atë rast janë plagosur tre persona si pasojë e të shtënave me një pushkë gjuetie. Sipas policisë në këtë përleshje janë plagosur një kosovar i moshës 28-vjeçare, një rus 30-vjeçar dhe një zviceran 56-vjeçar. Që të tre të plagosurit janë trajtuar menjëherë nga ndihma e shpejtë. Ende nuk dihen arsyet e ngjarjes, prokuroria po zhvillon hetimet. Gjatë natës në këtë rajon janë arrestuar disa persona dhe janë marrë në pyetje nga policia. Policia po ashtu ka konfiskuar pushkën e gjuetisë. -lliTë përfshirë në konflikt janë një kosovar i moshës 28-vjeçare, një rus 30-vjeçar dhe një zviceran 56-vjeçar.

Policia e kantonit të Zugut në Zvicrën qendrore ka njoftuar se të martën në fshatin Hagendorn ka ndodhur një ballafaqim me armë. Me atë rast janë plagosur tre persona si pasojë e të shtënave me një pushkë gjuetie. Sipas policisë në këtë përleshje janë plagosur një kosovar i moshës 28-vjeçare, një rus 30-vjeçar dhe një zviceran 56-vjeçar. Që të tre të plagosurit janë trajtuar menjëherë nga ndihma e shpejtë. Ende nuk dihen arsyet e ngjarjes, prokuroria po zhvillon hetimet. Gjatë natës në këtë rajon janë arrestuar disa persona dhe janë marrë në pyetje nga policia. Policia po ashtu ka konfiskuar pushkën e gjuetisë. -lli