Përfundoi protesta e studentëve me thirrjen që nesër të bllokohen njësitë akademike

[E plotësuar – 12:25] Protesta e studentëve para Rektoratit të Universitetit të Prishtinës para pak çastesh përfundoi, me thirrjen e organizatorëve të saj që nesër nga ora shtatë t’i bllokojnë njësitë akademike, raporton Koha.net.
Protestuesit kanë kërkuar më shumë afate, mënjanimin e nepotizmit, bursa më dinjitoze dhe vlerësim objektiv të diturive të tyre.