Ofertë për kohën e lirë në Cyrih – Agjenda 30.07.2014
Barakë loje në Kanzleiareal

Në mes të lagjes Langstrassenquartier, fëmijët e moshës 5 deri 12 vjeç gjejnë hapësirë dhe qetësi për të luajtur, për punë dore dhe për të takuar shokët. Çdo të mërkurë, ora 14:00-18:00 dhe çdo të premte, ora 15:30-18:00. Pjesëmarrja falas, për lajmërim nuk ka nevojë.

Kanzleiareal. Tram 8 ose busi 32 deri në «Helvetiaplatz».

http://www.stadt-zuerich.ch/kinder

Gjermanisht në Letzipark

Fillestarë/re mësojnë gjermanisht në qendrën tregtare. Ka edhe konsultime individuale për kurse të tjera të gjermanishtes në Kantonin e Cyrihut. Çdo të mërkurë, ora 09:30-11:00. Pjesëmarrja falas, me kujdestari për fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Nuk ka nevojë për lajmërim. Informatat: 044 415 65 92.

Qendra komerciale Letzipark. Baslerstrasse 50. Tram 2 deri „Kappeli“ ose busi 31 deri në «Letzipark».

www.aoz.ch/introdeutsch

Kopshte familjare për gratë refugjate

Te Triemli (çdo të mërkurë) dhe në Schwamendingen (çdo të premte) gratë mund të mbjellin së bashku perime, erëza, lule dhe fruta. Çdo grua merr pjesën e vet të kopshtit. Edhe fëmijët mund të ndihmojnë. Kopshti është vendi ideal për të njohur njerëz të ri, për të folur gjermanisht dhe për të mësuar më shumë rreth bimëve. Pjesëmarrja falas, farërat dhe bimët ti sillni me vete. Informatat dhe lajmërimi në HEKS: 044 360 89 66, 077 496 23 76 ose [email protected]Barakë loje në Kanzleiareal

Në mes të lagjes Langstrassenquartier, fëmijët e moshës 5 deri 12 vjeç gjejnë hapësirë dhe qetësi për të luajtur, për punë dore dhe për të takuar shokët. Çdo të mërkurë, ora 14:00-18:00 dhe çdo të premte, ora 15:30-18:00. Pjesëmarrja falas, për lajmërim nuk ka nevojë.

Kanzleiareal. Tram 8 ose busi 32 deri në «Helvetiaplatz».

http://www.stadt-zuerich.ch/kinder

Gjermanisht në Letzipark

Fillestarë/re mësojnë gjermanisht në qendrën tregtare. Ka edhe konsultime individuale për kurse të tjera të gjermanishtes në Kantonin e Cyrihut. Çdo të mërkurë, ora 09:30-11:00. Pjesëmarrja falas, me kujdestari për fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Nuk ka nevojë për lajmërim. Informatat: 044 415 65 92.

Qendra komerciale Letzipark. Baslerstrasse 50. Tram 2 deri „Kappeli“ ose busi 31 deri në «Letzipark».

www.aoz.ch/introdeutsch

Kopshte familjare për gratë refugjate

Te Triemli (çdo të mërkurë) dhe në Schwamendingen (çdo të premte) gratë mund të mbjellin së bashku perime, erëza, lule dhe fruta. Çdo grua merr pjesën e vet të kopshtit. Edhe fëmijët mund të ndihmojnë. Kopshti është vendi ideal për të njohur njerëz të ri, për të folur gjermanisht dhe për të mësuar më shumë rreth bimëve. Pjesëmarrja falas, farërat dhe bimët ti sillni me vete. Informatat dhe lajmërimi në HEKS: 044 360 89 66, 077 496 23 76 ose [email protected]