NJë histori shqiptare nga dora e parë
«dialogplus» organizon promovimin e librit «Në strofullën e djallit» të autorit Shpëtim Pollozhani.

Aktiviteti mbahet të shtunën më 13 qershor 2015, ora 16.30 në filialin e Bibliotekës Pestalozzi në Hardau Cyrih: Norastrasse 20, 8004 Zürih.

Libri «Në strofullën e djallit» ka dalë në dritë në vitin 2015, por flet për ngjarje që kanë ndodhur 25 vite e më tutje. Autori, Shpëtim Pollozhani, është kryetar i Shoqatës së të Burgosurve Politik në Maqedoni. Ai sjell në libër ngjarje, personazhe dhe dukuri, të cilat i ka ende të frskëta në kokë. Libri është «përshkrim i një jete të jetuar» dhe «të gjitha ngjarjet janë të vërteta pa asnjë stilizim ose letrarizim», siguron autori.

Urdhëroi dhe njiheni këtë histori të shqiptarëve në ish-Jugosllavi nga dora e parë.

I pranishëm në këtë aktivitet kulturor do të jetë sigurisht edhe autori Shpëtim Pollozhani. Ai ka kënaqësinë t’ju takojë dhe signojë librin e tij.

Afishja1«dialogplus» organizon promovimin e librit «Në strofullën e djallit» të autorit Shpëtim Pollozhani.

Aktiviteti mbahet të shtunën më 13 qershor 2015, ora 16.30 në filialin e Bibliotekës Pestalozzi në Hardau Cyrih: Norastrasse 20, 8004 Zürih.

Libri «Në strofullën e djallit» ka dalë në dritë në vitin 2015, por flet për ngjarje që kanë ndodhur 25 vite e më tutje. Autori, Shpëtim Pollozhani, është kryetar i Shoqatës së të Burgosurve Politik në Maqedoni. Ai sjell në libër ngjarje, personazhe dhe dukuri, të cilat i ka ende të frskëta në kokë. Libri është «përshkrim i një jete të jetuar» dhe «të gjitha ngjarjet janë të vërteta pa asnjë stilizim ose letrarizim», siguron autori.

Urdhëroi dhe njiheni këtë histori të shqiptarëve në ish-Jugosllavi nga dora e parë.

I pranishëm në këtë aktivitet kulturor do të jetë sigurisht edhe autori Shpëtim Pollozhani. Ai ka kënaqësinë t’ju takojë dhe signojë librin e tij.

Afishja1