Nga frigoriferi shpëtohen 39 migrantë [VIDEO]

Policia e Teksasit ka gjetur 39 migrantë ilegalë fshehur në kamionin frigorifer
Njerëz të shtypur e të frikësuar u rrëzuan nga frigoriferi sapo policët hapen dyert e tij. Në frigorifer kishte qenë shumë vapë dhe angështi e supozohet se ata kishin qëndruar në frigorifer rreth pesë orë, transmeton koha.net.

Shoferi Droo Christopher (33 vjeçar) është i dyshuar për trafikim me qenie njerëzore dhe mund të dënohet deri në 10 vjet burgim.
https://www.youtube.com/watch?v=DggJwOIdnhI