Nga e hëna, temperaturat më të ulëta për 15 shkallë
Pas disa javësh me vapë e angështi, që nga sot në Kosovë do të jetë një mot krejtësisht tjetër – arrijnë freskia dhe shiu.

Nga e hëna, temperaturat më të ulëta për 15 shkallë

Pas disa javësh me vapë e angështi, që nga sot në Kosovë do të jetë një mot krejtësisht tjetër – arrijnë freskia dhe shiu.

Gjatë javës, parashohin meteorologët, temperaturat do të jenë edhe 15 shkallë më të ulëta se sa këto të deritashmet, transmeton Koha.net.

Të reshura shiu parashihen që nga sonte.

Pas disa javësh me vapë e angështi, që nga sot në Kosovë do të jetë një mot krejtësisht tjetër – arrijnë freskia dhe shiu.

Nga e hëna, temperaturat më të ulëta për 15 shkallë

Pas disa javësh me vapë e angështi, që nga sot në Kosovë do të jetë një mot krejtësisht tjetër – arrijnë freskia dhe shiu.

Gjatë javës, parashohin meteorologët, temperaturat do të jenë edhe 15 shkallë më të ulëta se sa këto të deritashmet, transmeton Koha.net.

Të reshura shiu parashihen që nga sonte.