Në një pyll të Lipjanit gjenden dy raketa

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, të publikuar sot, dje, në orën 14:30 pas një informate ka gjetur në një pyll të Lipjanit në një bidon të plastikës, dy raketa M-50, një mbushje, dy karikatorë të AK-47 dhe disa karikatorë të tjerë të zbrazët, raporton Koha.net.
Njësiti i EOD-i FSK-se dhe KFOR-it nga vendi i ngjarjes kanë bërë tërheqjen e mjeteve të dyshuara në mënyrë të sigurt.