Thursday, 9. April 2020

Mendim

Ku shkojnë tetovarët, pse n’Tetovë nuk rrinë?

Bashkim Shaljani rrjedh nga një familje e zakonshme tetovare. Të parët e tij nuk ishin të njohur për kurbet. Gjyshi nga babai s’e lëshoi...

Në tren për Olten

Po kthehem me tren nga Nyoni, ku sapo përfundoi shfaqja e një drame në frëngjisht të Driton Kajtazit në sallën komunale të këtij vendi....

Monologjet e një shoqërie

Ka njerëz që flasin me kanarinat dhe të tjerë që flasin me veten e tyre. Është edhe një kontingjent qytetarësh që bisedojnë me njëri...

PDSH i humbi zgjedhjet, BDI nuk i fitoi ato

Zgjedhjet në Maqedoni përfunduan, tani është koha e bilancit të tyre. Përshtypjet e përgjithshme janë pozitive. Madje edhe humbësit, si duket, janë të kënaqur!...

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.