Me letër , Serbia e bën Brezovicën «pronë të veten»

Qeveria e Serbisë, në mbledhjen e sotme të jashtëzakonshme, ka miratuar një tekst shpalljeje në të cilin investitorëve potencialë iu tërhiqet vërejtja se Qendra e për ski “Brezovica« është në pronësi të Serbisë dhe se vendimi për eksproprijim i marrë nga Prishtina është i jashtëligjshëm, raporton Veçernje Novosti, transmeton Koha.net.
«Qeveria e Republikës së Serbisë në mbledhjen e jashtëzakonshme të sotme ka konfirmuar Përfundimin me të cilin është miratuar testi i njoftimit me të cilin njoftohen investitorët potencialë se Qendra e skijimit ‘Brezovica’ në territorin e krahinës autonome të Kosovë e Metohisë është në pronë të Republikës së Serbisë dhe se vendimi për eksproprijimin e këtij kompleksi që e kanë marrë institucionet e Kosovës,është i paligjshëm», njofton kumtesa nga qeveria serbe.