Lojtarët e përfaqësueses serbe shëtitën nëpër Tiranë

Duke se ka filluar rënia e tensioneve para fillimit të ndeshjes Shqipëri – Serbi e cila do të zhvillohet sipas planit, e enjte, në orën 20:45.
Kështu është vendosur në takimin e fundit të sigurisë në Elbasan.
Pas gjuajtjes me gurë kundër autobusit me lojtarët serbë ekzistonte mundësia që ndeshja të mos zhvillohej, por organizatorët, në prani të përfaqësuesve të Federatës së Futbollit të Serbisë dhe të UEFA – s se nuk ka rrezik

Në ndërkohë reprezentuesit e Serbisë, njofton B92, kanë shëtitur pa probleme e incidente nëpër rrugët e bllokuara të Tiranës derisa ata përcilleshin me vëmendje nga policia që mbështetje nga një helikopter, transmeton Koha.net.

Futbollistët serbë shëtitën të veshur me tuta e përfaqësueses kombëtare të Serbisë.