Saturday, 4. April 2020

Botë

Vdiq ilirologu Aleksandar Stipçeviq

Në moshën 85-vjeçare në Zagreb ka ndërruar jetë arkeologu dhe historiani i famshëm Aleksandar Stipçeviq.   Ka vdekur në kryeqytetin kroat njëri nga kolosët e ilirologjisë,...

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.