Kopshte familjare për gratë refugjate
Agjenda e Cyrihut për 15 gusht 2014

Te Triemli (çdo të mërkurë) dhe në Schwamendingen (çdo të premte) gratë mund të mbjellin së bashku perime, erëza, lule dhe fruta. Çdo grua merr pjesën e vet të kopshtit. Edhe fëmijët mund të ndihmojnë. Kopshti është vendi ideal për të njohur njerëz të ri, për të folur gjermanisht dhe për të mësuar më shumë rreth bimëve. Pjesëmarrja falas, farërat dhe bimët ti sillni me vete. Informatat dhe lajmërimi në HEKS: 044 360 89 66, 077 496 23 76 ose [email protected]

mapsAgjenda e Cyrihut për 15 gusht 2014

Te Triemli (çdo të mërkurë) dhe në Schwamendingen (çdo të premte) gratë mund të mbjellin së bashku perime, erëza, lule dhe fruta. Çdo grua merr pjesën e vet të kopshtit. Edhe fëmijët mund të ndihmojnë. Kopshti është vendi ideal për të njohur njerëz të ri, për të folur gjermanisht dhe për të mësuar më shumë rreth bimëve. Pjesëmarrja falas, farërat dhe bimët ti sillni me vete. Informatat dhe lajmërimi në HEKS: 044 360 89 66, 077 496 23 76 ose [email protected]

maps