Kompletohet lista e pjesëmarrësve direkt në Euro 2016

Është kompletuar lista e pjesëmarrësve direkt në Euro 2016.
Çekia, Islanda nga Grupi A

Belgjika, Uellsi nga Grupi B

Spanja, Sllovakia nga Grupi C

Gjermania, Polonia nga Grupi D

Anglia, Zvicra nga Grupi E

Irlanda e Veriut, Romania nga Grupi F

Austria, Rusia nga Grupi G

Italia, Kroacia nga Grupi H

Portugalia, Shqipëria na Grupi I

Turqia kualifikohet si pozita e tretë më e mirë ndërsa Hungaria, Ukraina, Norvegjia, Danimarka, Suedia, Irlanda, Bosnje e Hercegovina dhe Sllovenia luajnë në “play-off”.