Kjo është dhurata për gazetarët serbë në «Elbasan Arena»

Në këndin e gazetarëve në «Elbasan Arena» dhe gjithkujt në tribuna i është lënë në karrige një «qeleshe» me shqiponjë të stampuar në të, transmeton Koha.net.
Kjo si duket u ka penguar gazetarëve serbë, por që Federata Shqiptare e Futbollit nuk i ka anashkaluar me këtë dhuratë as ata.