Kështu duket salla e mbledhjes mes Kosovës dhe Shqipërisë

Mbledhja e dy qeverive shqiptare, Kosovë-Shqipëri, do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare «Pjetër Bogdani».
Holli i kësaj biblioteke do të jetë vendi ku do të ulen dy ekipet e qeverive shqiptare, transmeton Koha.net.

Kryeministri Mustafa i ka publikuar fotografitë se si do të duket salla.