Kapitulli 35 i negociatave Serbi – BE është harmonizuar me Kornizën

Bruksel, 13 tetor - Zëdhënësja e përfaqësueses së Lartë e BE për Politikë dhe Siguri të Jashtme Maja Kocijançiç ka deklaruar sot se Kapitulli 35 për biseda, që në rastin e Serbisë ka të bëjë me Kosovën, është bërë në pajtim me Kornizën për biseda me Serbinë, ndërsa Komisioni Evropian ka propozuar hapjen e saj, transmeton Koha.net njoftimet.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-02-26 12:39:12Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comۇBruksel, 13 tetor – Zëdhënësja e përfaqësueses së Lartë e BE për Politikë dhe Siguri të Jashtme Maja Kocijançiç ka deklaruar sot se Kapitulli 35 për biseda, që në rastin e Serbisë ka të bëjë me Kosovën, është bërë në pajtim me Kornizën për biseda me Serbinë, ndërsa Komisioni Evropian ka propozuar hapjen e saj, transmeton Koha.net njoftimet.