Agjenda e Cyrihut për 2 gushtin
Parada në rrugë: «Enjoy the Dancefloor – and Save it!»

Në Parti-në e muzikës Tehno dhe Haus, më të madhen në Zvicër, vizitorët ndërkombëtar vallëzojnë mbi platforma të lëvizshme përreth liqenit të Cyrihut. Parada shumë ngjyrëshe do të shoqërohet me DJ të njohur. Mbi shtatë platforma të mëdha përgjatë rrugës, grupe të ndryshme prezantojnë një program të pasur me muzikë e me valle. 13:00-24:00. Pjesëmarrja falas.

 

Rruga: Utoquai – Bellevue – Bürkliplatz – Hafendamm Enge.

http://www.streetparade.chParada në rrugë: «Enjoy the Dancefloor – and Save it!»

Në Parti-në e muzikës Tehno dhe Haus, më të madhen në Zvicër, vizitorët ndërkombëtar vallëzojnë mbi platforma të lëvizshme përreth liqenit të Cyrihut. Parada shumë ngjyrëshe do të shoqërohet me DJ të njohur. Mbi shtatë platforma të mëdha përgjatë rrugës, grupe të ndryshme prezantojnë një program të pasur me muzikë e me valle. 13:00-24:00. Pjesëmarrja falas.

 

Rruga: Utoquai – Bellevue – Bürkliplatz – Hafendamm Enge.

http://www.streetparade.ch