Wednesday, 26. June 2019

Impressum

Shoqata Dialogplus, e themeluar ne vitin 2014 dhe me seli ne Cyrih është bartëse dhe përgjegjëse për platformën e internetit dialogplus.ch. Qëllimet, struktura, organet si dhe përgjegjësitë gjegjëse të shoqatës dialogplus janë të definuara në statutet e saj.

E gjithë përmbajtja e faqes së internetit është e mbrojtur nga copyright. Përdorimi i shkrimeve, fotografive si dhe materialeve të kësaj platforme mund të bëhet vetëm duke e përmendur burimin dialogplus.ch. Çdo shfrytëzim dhe riprodhim i tyre pa lejen e dialogplus.ch është i ndaluar dhe përbën shkelje e të drejtave autoriale.

Artikuj të zgjedhur

[td_block_social_counter custom_title=”” facebook=”dialogplusofficial” facebook_app_id=”302289500168315″ facebook_security_key=”5f5201f585ed871e7a0c6c2c8a185669″ facebook_access_token=”302289500168315|dIUNNzjvGLoH4vzfFKkUAU9-sY4″ twitter=”dialogplus_ch”]
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.