Tuesday, 16. July 2019

Fytyra & Zëra

Rahoveciani – korife vreshtarie edhe në Zvicër

Rexhep Kryeziu, nga Denja e Rahovecit, një ekspert i vërtetë vreshtarie, pos që e menaxhon një sipërfaqe të madhe rrushi në Kantonin e Aargaut,...

Jetmir Krasniqi – një yll në ngjitje

Një futbollist tjetër shqiptar debuton vrullshëm në KF «Lausanne Sport» dhe në ekipin e shpresave U-20 të Zvicrës Teksti Arif  EJUPI Fotot Pascal Muller Zvicra padiskutueshëm është...

Familja Dragusha – integrim me traditë

Në Zvicër ka shumë familje shqiptare. Shumica syresh kanë dhe bëjnë jetë të ngjashme, por secila me halle, preokupime, synime e dëshira të ndryshme....

Njeriu me shumë ditëlindje

Rexhep Rifati mbush gjysëm shekulli si gazetar. Të tillë e bëri jeta në Kosovë. Gjith kohës e kanë ndjekur shëndeti i lig dhe policia...

Rixhil Agushi – Një ditë në jetën time si migrante

Rixhil Agushi-Aljili, 28 vjeçe, angazhohet me plot energji, guxim dhe talent organizimi për komunën e Schlierenit – për shumëllojshmërinë dhe barazinë e një komune,...

Kampioni që e siguroi ish-komisionarin evropian Romano Prodi

Edviku Abdulahu jeton dhe vepron në Bruksel. Ai është shumë i angazhuar në jetën sportive, ndërkaq e ushtron detyrën e kryetarit të federatave belge...

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.