Faqja e UEFA-s e «pushtuar» nga ngjyrat shqiptare

Faqja zyrtare e UEFA-s ka vendosur një fotografi balline të tifozëve shqiptarë, me plisa dhe ngjyra kuq e zi, transmeton Koha.net.
Kjo u ka rënë në sy serbëve të cilët këtë e cilësojnë si “i ngjyrosur” nga ngjyrat e shqiptarëve.