Elegji në re-minore

Foto: ShutterstockAsasit janë të qimë nane
As më vrasin
As më lënë të gjallë
Merka i ka si fëmijët e vet

Gugatje pëllumbash
Dëgjohen te fqinjët

Edheasit
Po të kishin zemër
Edhe do të më vrisnin
Edhe do të më varrosnin

Krrokamë e një korbi
Vjen rëndë-rëndë nga largësitë
Dhe një sharrë pret pa mëshirë drutë

Oseasit i kam miq për shpirt
Më shohin e si nuk plasin

Është kjo këngë jona e mjellmës
Që po e këndoj