Ekskursion i preferuar: Zürichhorn
Agjenda e Cyrihut për 3 gushtin propozon një ekskursion në Zürichhorn

Një vend ideal për të kaluar ditë me diell dhe mbrëmje të freskëta verore. Pas një shëtitjeje përgjatë bregut apo pas një vizite në Chinagarten, një zhytje në liqe ju freskon. Në Blatterwiese ka një shesh lojërash. Të uriturit përgatisin ushqimin e tyre në skarat publike.

Zürichhorn. Tram 2/4 ose Bus 33 drei «Fröhlichstrasse» ose Bus 912/916 drei «Chinagarten» ose anija bisderi «Zürichhorn Casino.»

http://www.stadt-zuerich.ch

 Agjenda e Cyrihut për 3 gushtin propozon një ekskursion në Zürichhorn

Një vend ideal për të kaluar ditë me diell dhe mbrëmje të freskëta verore. Pas një shëtitjeje përgjatë bregut apo pas një vizite në Chinagarten, një zhytje në liqe ju freskon. Në Blatterwiese ka një shesh lojërash. Të uriturit përgatisin ushqimin e tyre në skarat publike.

Zürichhorn. Tram 2/4 ose Bus 33 drei «Fröhlichstrasse» ose Bus 912/916 drei «Chinagarten» ose anija bisderi «Zürichhorn Casino.»

http://www.stadt-zuerich.ch