Dy të vdekur nga të shtënat në Universitetin e Kalifornisë

Dy njerëz kanë vdekur në Universitetin e Kalifornisë në Los Angelos, nga të shtënat me armë, transmeton koha.net.

A Los Angeles Metro Police squad conducts a search on the UCLA campus after it was placed on lockdown. REUTERS/Patrick T. FallonKërkimet për një sulmues «aktiv» dhe studentët e stafin janë duke vazhduar, thonë policia, raporton BBC.
Ky incident thuhet se ka ndodhur në kompleksin e inxhinierëve të këtij Universiteti.

Policia është në vendin e ngjarjes dhe i gjithë qyteti i Los Angelosit është paralajmëruar për një sulmues që gjendet në arrati.