Dekorimi i Kadaresë nga Hollande përmes fotografisë

Shkrimtari të madh shqiptar, Ismail Kadare, i është dorëzuar dje dekorimi më i lartë që Franca mund t’i japë një personaliteti, titulli «Komandant i Legjionit të Nderit».
Ky titull iu dorëzua nga presidenti francez, Francois Hollande pasditen e së hënës në pallatin presidencial «Elize», raporton Koha.net.

Ceremonia është mbajtur me një rreth shumë të ngushtë të ftuarish dhe pjesëmarrës në të ka qenë edhe Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i cili sot ka publikuar një album me fotografi nga kjo ngjarje.

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123742870.jpg?w=696

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123749127.jpg?w=696

https://i1.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123755279.jpg?w=696

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123802318.jpg?w=696

https://i1.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123808731.jpg?w=696

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123815610.jpg?w=696

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123821115.jpg?w=696

https://i1.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123833434.jpg?w=696

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123840290.jpg?w=696

https://i2.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123845277.jpg?w=696

https://i0.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123854255.jpg?w=696

https://i0.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123903955.jpg?w=696

https://i0.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123910849.jpg?w=696

https://i1.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160531123922955.jpg?w=696