Tuesday, 16. July 2019

Beletra

Për ata që prinë lartë

Me neveritje flasin për të ngrënë. Kjo ndodh: se gjë pa ngrënë s’kanë lënë, Dhe shtazërisht në bark e kanë shtënë. Të ultit do të ndahen me...

Në liqen

Marr jetë e vrull e gjak të ri Nga bota pa mbarim, Natyra ç’gaz e ç’lumturi M’i fali gjoksit tim. Lëkundet lundra përmbi valë, Lopata ujin rreh, Edhe na dalin...

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.