Saturday, 28. March 2020

Ballë për ballë

«Për artin tonë të bukur na ka zili mbarë bota»

INTERVISTË ME MJESHTRIN E VALLES SHQIPTARE, REXHEP ÇELIKU Ansambli Shtetëror është i vetmi në botë që e ka fituar Gjerdanin e Artë në Francë, ndërsa...

«96 motoristët e shoqatës sonë janë si shqiponja të autostradës»

INTERVISTË ME KRYETARIN E SHOQATËS SË MOTORISTËVE «SHQIPONJAT» NË ZVICËR, RAIF HODA Intervistoi Dashnim HEBIBI Nëpër gjithë Zvicrën na kanë rënë në sy një numër i...

«E ardhmja ndërtohet duke e kujtuar të kaluarën»

INTERVISTË ME SEKRETARIN E FC KOSOVA NË CYRIH, BESIM REXHIQI Sekretari FC Kosova në Cyrih të Zvicrës, Besim Rexhiqi, flet për sukseset dhe dështimet, për...

Ueli Leuenberger, adresa shqiptare në Zvicër

Ueli Leuenberger – këshilltar nacional nga Gjeneva dhe kryetar disavjeçarë i Partisë së Gjelbërve të Zvicrës është njëri prej figurave më të përkushtuara ndaj...

«Diaspora shqiptare është pjesë e qenies sonë kombëtare»

INTERVISTË ME MINISTRIN E DIASPORËS SË KOSOVËS, IBRAHIM MAKOLLI Rinia shqiptare në Diasporë është kategoria më e rrezikuar nga asimilimi pasiv, andaj konsideroj se këtë...

«Ismail Qemalit i pengohej pjesëmarrja në Konferencën e Paqes…»

INTERVISTË ME STËRNIPIN E ISMAIL QEMALIT DHE STUDIUESIN DARLING VLORA Darling Vlora është stërnipi i Ismail bej Vlorës. Ai ka disa libra të botuar për...

«Shqiptarët janë në rrugë të mbarë!»

INTERVISTË ME GJERMANISTIN DHE ALBANOLOGUN ZVICERAN BASIL SCHADER Mësimi plotësues në gjuhën amtare ka një ndikim pozitiv mbi suksesin e nxënësve në shkollën zvicerane, konfirmon...

Pepshi: Mërgata është pjesa më vitale e kombit

«Na iku një jetë e tërë në kurbet, por ne do t’i jemi falënderues këtij shteti Zvicrës, që na mundësoi të hapërojmë njëjtë sikur...

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.