Wednesday, 26. February 2020

administrator

Avatar
282 POSTIME 0 KOMENTET

Një forum ekonomik shqiptar

Instituti Zviceran për Studime Shqiptare mblodhi në një takim një sërë specialistësh nga institucione zciverane e shqiptare si dhe nga fusha e biznesit. Konkluzionet e këtij forumi janë të vlefshme për të gjithë të interesuarit për investime në vendet e diasporës shqiptare.

Rëndësia e mësimit plotësues të gjuhës shqipe

Në disa vende mësimin shqip e ndjekin vetëm 50 përqind e fëmijëve.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.