Sunday, 23. February 2020

Analizë

Hija e historisë

Ditari i Sarandës (7)

Ishujt e vërtetë të Sarandës

Ditari i Sarandës (5)

Shqipëria – një filigran i fshehur i Europës

Ditari i Sarandës (4)

ISIS-i mposhtet duke ia zgjatur dorën rinisë arabe

Mposhtja e grupit xhihadist do të lërë boshllëk ideologjik – dhe për të mos lejuar ngritjen e sërishme, rinisë i duhen vende pune dhe përfaqësim politik.

Shih Sarandën, ëndërro një ditë

Ditari i Sarandës (3)

Erdoani kundër vlerave perëndimore

Është fakt i pamohueshëm se prioritet i Erdoganit nuk janë vlerat perëndimore; prioritetet e tij janë luftërat kundër gylenistëve dhe kryengritësve kurdë, e nuk është lufta kundër ISIS-it, shkruan David Gardner në Financial Times.

Pse Franca është caku kryesor i xhihadistëve?

Planifikuesit e ISIS-it duket se e shohin mundësinë që të nxisin një përçarje ndërmjet atyre në Francë, si rasti i zotit Hollande, që refuzojnë politikat më të ashpra të sigurisë në emër të vlerave republikane, dhe atyre që bëjnë thirrje për masa të stilit izraelit. Është e konsiderueshme mundësia për të nxitur konflikt politik, ideologjik dhe etno-fetar para zgjedhjeve në mot për president të Francës.

Një parajsë e fshehur kulinarike

Ditari i Sarandës (2)

Bella Albania!

Ditari i Sarandës (1)

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.