Saturday, 28. March 2020

Agjenda

VC Kosova kundër FC Muri

Të dielën e 11 tetorit FC Kosova do të ballafaqohet me FC Muri-n. Takimi do të zhvillohet në ora 14.30 në Brühl, Muri AG...

Debat në Cyrih mbi sigurimet shoqërore Zvicër-Kosovë , «dialogplus» – bashkëorganizator

Sindikalistët shqiptarë të Unia-s, Partia Social-demokrate e Zvicrës dhe «dialogplus»-i organizojnë një tryezë diskutimi me fokus Marrëveshja e Sigurimeve Shoqërore Zvicër Kosovë.   Pjesëmarrës në debat...

FC Kosova kundër Grasshopper Club ZH II

Ndeshja e radhës e FC Kosovës do të jetë ajo kundër Grasshopper Club ZH II   Ndeshja do të zvillohet të shtunën, me 19 shtator 2015....

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.