Sunday, 5. April 2020

Agjenda

Debat në Basel për preokupimet dhe trajtimin e shqiptarëve

Pas  2 javësh në Zvicër do të votohet për projektligje të rëndësishme. Në mes tjrash edhe për iniciativën  mbi «zbatimin e dëbimit» të së...

Koncert nga ansambli «Trojet» për Pavarësinë e Kosovës

Pjesëmarrës në programin artistik janë: Ansambli «Trojet», Grupi i vallëzimit nga Spreitenbachu. Këngë nga Fahrije Zogaj, Mentor Mushkolaj dhe Vllëzërit Patrik e Floris Zejnullahu....

«Jeta, një tranzit»

Një artist shqiptar nga Italia i prezenton veprat e tij në Cyrih. Një autore e Tages Anzeiger shpreh konsiderata të larta për idenë dhe thellësinë e krijimtarisë së tij.

Festë me 29 nëntor

Pavarësia te «Dardania»

Festë me Miranda Hashanin

FC Kosova vs FC Gossau

Ndeshja e redhës e FC-Kosovës do të zhvillohet kundër FC Gossau - të shtunën, me 24 tetor 2015, ora 18.00. Vendi i ndeshjes: Buchlern, Friedhofstrasse...

Promovim libri në Qendrën Kulturore të Kosovës

Më 25 tetor në orën 14:00, Qendra Kulturore në Zvicër në bashkëpunim me SHKSHZ do të bëjë promovimin e librit «Shtatë vëllëzër, shtatë motra...

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.