Sunday, 5. April 2020

Agjenda

Thirrje për të dokumentuar kontributin e Diasporës në luftën e Kosovës

Qendra Kulturore e Kosovës për Diasporë e Mërgatë Zvicër i thërret mërgimtarët për një aksion dokumentar.

Përkrahje për braktisjen e duhanit

Instituti për Varësi dhe Hulumtime Shëndetsore nga Cyrihu (ISGF), përmes një projekti në kuadër të fushatës «Stop duhanit!» organizon kurse për ndërprerjen e duhanit.

Prezanto me imagjinatë Shqipërinë!

Në kuadër të diplomacisë publike dhe promovimit të imazhit të Shqipërisë, Ministria e Punëve të Jashtme do të lansojë edicionin e dytë të nismës Colours of Albania.

Konkurs për arte pamore në Zvicër

Shoqata e artistëve «Bardh e Zi» në mbështetje të Qendrës Kulturore të Kosovës për Mërgatë e Diasporë në Zvicër shpall konkurs në fusha të arteve pamore

40 vite art – Emrush Xhemajli

Ekspozitë e Emrush Xhemajlit në Cyrih me rastin e 40-vjetorit të fillimit të krijimtarisë së tij artistike. Hapja bëhet me 25 maj 2016.

«Aktivistët» dhe «dialogplus» organizojnë debat mbi shkollimin profesional

Organizimi i radhës së dy subjekteve të emigracionit shqiptarë në Zvicër – «Aktivistët» dhe «dialogplus» – i kushtohet perspektivës profesionale të gjeneratës së re të këtij komuniteti.

Loja e radhës së FC Kosovës

DSP: Hapet thirrja për grantet e Diasporës

Njoftohen të gjithë aplikantët potencialë se thirrja për grantet e diasporës është e hapur.

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.