Agjenda e Cyrihut për 6 gusht 2014
maps

Jam të Mërkurën

Të mirëseardhur janë të gjithë muzikantët, pa marrë parasysh se të cilit stilit dhe të çfarë niveli janë. Për Jam, instrumente të ndryshme janë në dispozicion. Çdo e mërkurë. Duke filluar nga ora 20:00. Hyrja falas.

Langstars Backpacker Hostel. Langstrasse 120. Bus 31/32 deri «Militär- /Langstrasse».

http://www.langstars.ch

 Gjermanisht në Letzipark

Fillestarë/re mësojnë gjermanisht në qendrën tregtare. Ka edhe konsultime individuale për kurse të tjera të gjermanishtes në Kantonin e Cyrihut. Çdo të mërkurë, ora 09:30-11:00. Pjesëmarrja falas, me kujdestari për fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Nuk ka nevojë për lajmërim. Informatat: 044 415 65 92.

Einkaufszentrum Letzipark. Baslerstrasse 50. Tram 2 deri «Kappeli» oder Bus 31 deri «Letzipark».

http://www.aoz.ch/introdeutsch

maps

Jam të Mërkurën

Të mirëseardhur janë të gjithë muzikantët, pa marrë parasysh se të cilit stilit dhe të çfarë niveli janë. Për Jam, instrumente të ndryshme janë në dispozicion. Çdo e mërkurë. Duke filluar nga ora 20:00. Hyrja falas.

Langstars Backpacker Hostel. Langstrasse 120. Bus 31/32 deri «Militär- /Langstrasse».

http://www.langstars.ch

 Gjermanisht në Letzipark

Fillestarë/re mësojnë gjermanisht në qendrën tregtare. Ka edhe konsultime individuale për kurse të tjera të gjermanishtes në Kantonin e Cyrihut. Çdo të mërkurë, ora 09:30-11:00. Pjesëmarrja falas, me kujdestari për fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Nuk ka nevojë për lajmërim. Informatat: 044 415 65 92.

Einkaufszentrum Letzipark. Baslerstrasse 50. Tram 2 deri «Kappeli» oder Bus 31 deri «Letzipark».

http://www.aoz.ch/introdeutsch